У Перечині народилася «різдвяна» двійня

січня 10 / 2021
8 січня 2021 року в пологовому відділенні Перечинської центральної районної лікарні народилася двійня. Про це стало відомо кореспонденту «Карпатського об’єктива».

Журналістка завітала у відділення і поспілкувалася з породіллею. Вона почувається добре. Мирослава Шоляк родом з Порошкова, заміж вийшла в Дубриничі. Третього січня відсвяткувала 31 рік з Дня народження. Жінка невисокого росту, тендітна, виглядає молодше своїх років. Від фотосесії відмовилася. Разом з чоловіком виховує семирічну доньку.

– Народжувати мала в середині лютого, але, видно, мої синочки не стали чекати так довго і вирішили з’явитися на цей світ скоріше – на Коляди, – посміхається щаслива мама. – Про те, що матиму близнят, дізналася на УЗІ. В роду чоловіка є двійнята, це троюрідні брати і сестри. Хлопчиків назвемо Давидом і Даниїлом.

Акушерка Анюта Павліш розповіла кореспонденту «КО», що хлопчики народилися вагою 1900 і 1930 грам, 45 і 44 см зросту. У зв’язку з недостатньою вагою немовлята направлені до Мукачівської обласної дитячої лікарні.

Станом на 12 годину 10 січня у пологовому відділенні Перечинської районної лікарні народилося 9 діток – 5 дівчат і 4 хлопців. Найстаршій породіллі – 40 років. Під час четвертих пологів Мирослава Бряник з села Сімер народила дівчинку. В 22-річної Андріани Повхан з Т.-Пасіки первісток – хлопчик.

1 січня об 11.30 на світ з’явився хлопчик вагою 2800 грам. Для 22-річної Марії Станкович з Ракова це другі пологи.

7 січня, на Різдво Христове, пологове відділення почуло перший плач хлопчика. Це Василина Фонтош із Т.-Пасіки народила синочка.

Кажуть, що це хороший знак, коли у такі свята першими народжуються хлопчики. Сподіваємось, що все буде добре у мам та їхніх новорічно-різдвяних діточок, усі будуть рости здоровими і щасливими, на радість і втіху батькам та рідним.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар