Анатолій Полосков узяв участь у відкритті 4 нових амбулаторій у Берегівському районі та на Іршавщині

грудня 25 / 2020
Анатолій Полосков, голова Закарпатської ОДА:

"Подарунки бувають різними – на один ти довго чекаєш, інші отримуєш несподівано.

Приємно, що сьогодні у переддень великого свята Різдва, яке відзначають вірники західного обряду, держава подарувала мешканцям Берегівщини та Іршавщини чотири новенькі амбулаторії.

Роками мешканці цих населених пунктів чекали на якісні та сучасні медичні послуги. І ось - це сталося. Заклади - зведені за новітніми технологіями, енергоефективні, забезпечені сучасним медичним та телекомунікаційним обладнанням. Комфортні умови - для медиків та пацієнтів.

У селі Бадалово, Берегівського району відкрито амбулаторію вартістю 6 млн 609 тис грн.

На Іршавщині, у селі Сільце зведена амбулаторія вартістю майже 5 з половиною мільйонів гривень.

У Заріччі – амбулаторія сімейної практики – проєкт вартістю 6 з половиною мільйонів гривень.

У Іршаві – амбулаторія вартістю 11 млн 416 тис грн.

Ми часто просто не помічаємо добрі справи, які робляться навколо, але вони є. І про них варто говорити. Бо вони дають надію на краще майбутнє, що стимулює нас рухатися уперед.

Усіх, хто сьогодні відзначає Святвечір, щиро вітаю! Нехай тепло цього свята зігріває, подарує мир і злагоду, любов і щастя, оптимізму та міцного здоров’я. Веселих свят у вузькому сімейному колі!

З Різдвом Христовим!

Boldog karácsonyt!

Šťastné a veselé Vianoce!

Crăciun Fericit!

Wesołych Świąt!"

Одну за одною на Закарпатті відкривають сучасні амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Сьогодні Анатолій Полосков, голова облдержадміністрації, відвідав новий медичний заклад у с. Бадалово, що на Берегівщині. Будівництво тривало протягом 2019–2020 рр. Загальна вартість об’єкта – 6 млн 609 тис. грн. У АЗПСМС мешканці с. Бадалово та сусіднього с. Галабор отримуватимуть якісні медичні послуги. Також заклад отримав новеньке спецавто.

У рамках Державної програми розвитку системи охорони здоров’я у сільській місцевості, на Іршавщині збудували дві сучасні амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Одна з них – у с. Сільце. Кошторисна вартість об’єкта згідно з договором становить 5 млн 484 тис. грн. Будівельні роботи та облаштування благоустрою території здійснила підрядна організація ТОВ «ПМК-БРОКБУД».

У будівлі наразі встановлено необхідне медичне обладнання та сучасні телекомунікаційні системи. У новому закладі охорони здоров’я працюватимуть два сімейні лікарі, які зможуть приймати понад 3 тисяч пацієнтів.

Також завершено будівництво амбулаторії у с. Заріччя Іршавського району. Кошторисна вартість об’єкта – 6 млн 549 тис. грн. Підрядна організація ТОВ «Фортуна – Іршава» здійснила будівельні роботи.

Облаштування благоустрою території – на завершальному етапі. У сучасній АЗПСМ встановлено всі телекомунікаційні системи та медичне обладнання.

Сучасна амбулаторія відтепер функціонуватиме й у м. Іршава. ПКД об’єкта – 11 млн 416 тис. грн. Будівельні роботи та облаштування благоустрою території закладу виконала підрядна організація ТОВ «СПМК – 23».




Категорія : Суспільство


Залишити Коментар