В кількох селах ромські родини отримають щедрі подарунки на новорічно-різдвяні свята

грудня 17 / 2020

Родини ромського населення сіл Концово, Холмок, Ратівці Ужгородського району, с. Яноші Берегівського району та с. Тур’я-Пасіка Перечинського району до свят отримають не лише продуктові набори, а й теплий одяг та взуття. Про це повідомила пресслужба Закарпатської ОДА.

"Допомогу, що надійде з Німеччини, доставлять до домівок нужденних від Закарпатського обласного благодійного фонду дітей сиріт та інвалідів "Співчуття", – розповіла заступниця голови Закарпатської ОДА Ольга Травіна.


16 грудня під час чергового засідання робочої групи з питань гуманітарної допомоги визначали статус вантажів. З-поміж поданих на розгляд документів на передачу спеціального спорядження та обладнання для пожежників, навчальної літератури для школярів, були й вантажі для соціально незахищених краян.

Ольга Травіна зазначила: "Приємно, що до новорічно-різдвяних свят нужденні отримають харчі й теплий одяг. Щиро вдячна благодійникам за те, що не залишаєтеся осторонь проблем тих, хто особливо потребує нашої допомоги та підтримки".

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар