Виноградівська міська рада розпочала свою роботу

грудня 10 / 2020
Сьогодні у Виноградівській міській раді відбулася перша сесія 8 скликання.

Голова Територіальної виборчої комісії оголосила результати виборів, а міський голова та депутатський корпус прийняли присягу громаді та народові України.

В ході засідання було обрано секретаря міської ради. Нею стала представниця партії «Рідне Закарпаття» Попович Сніжана, за яку проголосувала більшість нового депутатського корпусу.

Не зважаючи на активну передвиборчу кампанію, частина депутатів покинула залу та не стала працювати згідно з своїми обов'язками перед громадою Виноградівської ОТГ. Мова про представників висунутих партіями "Слуга народу", "За майбутнє", "КМКС", "Команда Балоги" та "ОПЗЖ". Позаяк їм не вдалося сформувати довкола себе умовну більшість, обрані громадою депутати втратили інтерес до роботи в місцевій раді.

Оскільки згадані депутати прийняли рішення врозріз із задекларованими напередодні виборів засадами працювати на благо міста, обласні осередки матимуть підставу ініціювати відкликання депутата за імперативним мандатом.

Деструктивною поведінкою відзначився місцевий вчитель історії Молнар Максим, обраний від партії "Команда Андрія Балоги". Чоловік перебивав голову ТВК, міського голову та іншим учасників робочого процесу, вигукуючи гасла, які йдуть в розріз з його передвиборчими обіцянками. Чому може навчати такий викладач? Питання риторичне.

Проте, позаяк на засіданні залишилося більше половини депутатів від складу ради, Виноградівська ОТГ продовжила своє засідання у робочому режимі.

Після обрання секретаря місцеві обранці проголосували за призначення чотирьох заступників міського голови. Ними стали Ціцей Василь, Свиренко Адальберт, Грабар Сергій та Тесличко Василь.

Сесією погоджено склад виконкому та старост сіл, які приєдналися до Виноградівської ОТГ.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар