«Львівська залізниця» відновить роботу квиткової каси на станції Батьово

листопада 27 / 2020

Таке рішення прийняло керівництво після суспільного резонансу та звернення від народного депутата України Владіслава Поляка. Про це політик написав у своєму профілі у соцмережі.
«Друзі, поспішаю поділитися з вами гарною новиною.
Не так давно закарпатців сколихнула звістка про закриття квиткової каси на станції Батьово Ужгородської дирекції залізничних перевезень Регіональної філії «Львівська залізниця».
Для багатьох жителів наближених населених пунктів – це один із найзатребуваніших засобів пересування: робота, навчання, лікування. Закрити тут станцію – означає створити чимало проблем та труднощів для місцевих.
Зважаючи на резонанс та актуальність проблеми, звернувся до керівництва «Львівської залізниці» з проханням відновити роботу квиткової каси на станції Батьово. І сьогодні ми отримали позитивну відповідь!» - ідеться у дописі політика.
Згідно з документом квиткова каса поки працюватиме у денному режимі.
«Зважаючи на Ваше звернення та враховуючи інтереси місцевої громади, регіональна філія «Львівська залізниця» прийняла рішення про відновлення роботи квиткової каси на станції Батьово Ужгородської дирекції залізничних перевезень. Відповідно до рішення, квиткова каса на станції Батьово відновить роботу у денному режимі для реалізації проїзних документів на поїзди приміського та дальнього сполучення», - зазначено у відповіді «Львівської залізниці» на звернення Владіслава Поляка.
Водночас керівництво залізниці звернулося із проханням до народного депутата посприяти у налагодженні діалогу з місцевими органами самоврядування. Передусім це стосується питання зменшення відсоткової ставки податку на землі, де знаходяться залізничні потужності, збільшення компенсаційних виплат за перевезення пасажирів пільгових категорій, а також опрацювання механізмів співфінансування витрат, необхідних для забезпечення роботи інфраструктури і руху потягів у регіоні.
Пресслужба народного депутата України
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар