Керівники Виноградівського району провели робочу нараду із директором КНП «Виноградівська РЛ»

листопада 06 / 2020

П’ятого листопада голова районної ради Віталій Любка та голова райдержадміністрації Ігор Вантюх провели робочу нараду із директором КНП «Виноградівська РЛ» Олександром Милюковим.
В ході зустрічі директор інформував, що у КНП «Виноградівська РЛ» створені та функціонують чотири мобільні бригади, які виїжджають до пацієнтів з підозрою на коронавірусну інфекцію і здійснюють забір матеріалу для тестування методом ПЛР. За останню добу здійснено 61 виїзд для забору біологічного матеріалу.
У Виноградівськиї РЛ для лікування хворих з підтвердженим діагноз COVID-19 перепрофільовано 126 ліжкомісць, за потреби кількість яких буде розширено. У лікарні наявні 11 апаратів штучної вентиляції легенів, 21 оксигенатор, запаси кисню в балонах, а також вирішується питання встановлення кисневої станції, яка забезпечить безперебійну подачу кисню на апарати штучного дихання на 60 ліжкомісць. Окрім того, Олександр Милюков зазначив, що медичні працівники забезпечені необхідними засобами індивідуального захисту.
У зв’язку з суттєвим ростом захворюваності останнім часом, Виноградівщини може потрапити у червону зону із суворим карантином. Тож медики закликають бути свідомими, дисциплінованими та дотримуватися правил безпеки із запобігання коронавірусної інфекції, які можуть врятувати здоров'я та життя.
Адже, яких би заходів не вживали органи влади, вони не матимуть результатів, якщо громадяни ігноруватимуть рекомендації Міністерства охорони здоров’я: масковий режим у громадських місцях, дотримання соціальної дистанції та використання антисептиків.
Виноградівська районна рада
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар