У Берегівській ЦРЛ планують облаштувати кисневу станцію

жовтня 31 / 2020
“Поспілкувався з очільником Берегівської ЦРЛ Іваном Малишем з приводу поточної ситуації із забезпеченням медикаментами та обладнанням для хворих на коронавірус. Наразі лікарня задовільно забезпечена медикаментами та замовила додаткові кисневі концентрати, однак через бум на цьому ринку існують затримки з доставкою. Також медзаклад планує облаштувати найближчим часом кисневу станцію, що дозволить забезпечити киснем велику кількість потребуючих. Адже наразі у лікарні госпіталізовані 61 пацієнт з COVID-19, а за минулу добу через недугу померли двоє берегівчан.

Однією з проблем є нестача медперсоналу, який також заражається коронавірусом і вибуває з роботи на довгий час. Тому наразі в лікарні медиків щотижня тестують через кров. Відтак, буду звертатися до громадських організацій за додатковою спільною допомогою нашому медзакладу.

Також закликаю власників магазинів, супермаркетів, АЗС, тощо пильнувати за дотриманням носіння засобів індивідуального захисту персоналом та відвідувачами й дезінфекцією приміщень, адже з боку правоохоронних органів передбачені штрафи! Важливо підкреслити, що наразі фіксується поширення коронавірусу через громадян, які транзитом проходять через «Лужанку». Тому працівникам таксі, готелів, закладів громадського харчування, варто бути дуже уважними та не піддавати себе й інших додатковій загрозі інфікування.”, – інформує Золтан Бабяк.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар