Рятувальники напередодні місцевих виборів нагадували правила безпеки членам виборчих комісій

жовтня 21 / 2020
Цієї неділі, 25 жовтня, в країні відбудуться вибори до місцевих та обласних рад. Для того, щоб гарантувати належний рівень безпеки виборців, по всьому Закарпаттю працівники ДСНС проводять додаткові інструктажі з головами виборчих комісій щодо дотримання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки.

Зокрема, виноградівські рятувальники провели зустріч із головами та заступниками територіальних виборчих комісій, що діють у межах майбутніх Виноградівської, Пийтерфолвівської, Королівської та Вилоцької ОТГ. На Свалявщині надзвичайники поспілкувалися з головами та членами Свалявської міської територіальної виборчої комісії, а також Полянської та Неліпинської сільських територіальних виборчих комісій.

Особливу увагу фахівці Служби порятунку приділили утриманню в належному стані шляхів евакуації та наявності первинних засобів пожежогасіння на виборчих дільницях. Крім того, інспектори ДСНС наголосили на забороні використання несертифікованих електричних виробів та нагадали дії у разі виявлення на дільницях підозрілих чи вибухонебезпечних предметів.

У ДСНС України у Закарпатській області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар