Український політикум занадто часто спекулює на темі децентралізації.

жовтня 21 / 2020


Насправді ж зі своїх «високих» кабінетів вони не можуть бачити, чим живуть наші міста та села, не можуть знати реальних потреб наших громад.

Я народився й виріс у Хусті, разом зі своєю дружиною та трьома дітьми проживаю тут і зараз. Люблю свій рідний край, шаную своїх земляків.

Твердо переконаний, що закарпатські міста і села можуть бути та стануть комфортними для життя!

Вже сьогодні на Закарпатті є приклади вдалого та ефективного управління громадами, проте така картина спостерігається далеко не в кожному населеному пункті.

Ситуація зі зношеними дорогами й досі вкрай актуальна. Медична й освітня сфери потребують термінового втручання. Наші школи, дитячі садочки та амбулаторії потребують ремонтів.

Вірю, що розвиток громади залежить від внеску кожного її жителя, від кожного з нас. Те, що хтось приїде з Києва й наведе лад у наших громадах, буде перейматися нашими проблемами, – це просто міф.

Для вирішення цих проблем нам потрібні місцеві фахівці, професіонали, які вже показали, що можуть ефективно працювати та розвивати нашу громаду.

Команда партії «Рідне Закарпаття» об’єднала саме таких земляків. Людей результату, а не обіцянок.

Мені дуже хочеться, аби наші діти мали умови для гармонійного зростання та розвитку саме тут, на Закарпатті. І я знаю, що з командою партії «Рідне Закарпаття» ми зможемо досягти цих результатів.

Прийдіть 25 жовтня на виборчі дільниці. Адже від вашої активної участі залежить, якими темпами буде розвиватися наш край наступні 5 років!

Обирай своє, рідне! Рідне Закарпаття!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар