Поліцейські разом зі школярами Закарпаття долучились до Всеукраїнського конкурсу «Безпечна країна»

жовтня 20 / 2020
У рамках проведення соціального проекту «Безпечна країна» ювенальні поліцейські краю ініціювали проведення творчих заходів, спрямованих на запобігання усіх видів насильства. Кращі творчі роботи учнів загально-освітніх навчальних закладів області будуть відзначені на загальнодержавному рівні

Працівники ювенальної превенції поліції Закарпаття спільно зі школярами навчальних закладів краю взяли участь у соціальному проекті «Безпечна країна». Захід проводиться з метою запобігання проявам усіх видів насильства і травматизму серед дітей.

Школярі своїми творчими роботами хотіли привернути увагу молоді та громадськості до проблематики насильства серед дітей і травматизму на дорозі. Саме у такий творчий спосіб школярі спільно з поліцейськими обговорили проблему та методи запобігання усім видам насильства і травматизму, в тому числі булінгу, смертності та інвалідності внаслідок дорожньо-транспортних пригод.

«До участі у проєкті активно долучились школярі усіх районів області. Така співпраця між молоддю та поліцейськими - важлива, адже вона популяризує серед дітей та підлітків здоровий спосіб життя, формує відповідальне ставлення до здоров’я власного та оточуючих, - зазначив начальник сектору ювенальної превенції поліції Закарпаття Андрій Курта».

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар