Із запуском опалення у двох ужгородських школах та одному дитсадку виникли труднощі

жовтня 20 / 2020
У двадцяти одному навчальному закладі Ужгорода підключили на сьогодні опалення. Про це повідомила прессекретарка "Закарпатгазу" Ольга Павлова. За її словами, у школі чи садочку підключали опалення після звернення до них директора закладу. У 15-й ЗОШ котельня не запрацювала. Вона має обігрівати дві школи та один садочок.

Приміщення третього класу в ужгородській школі № 15 опалюють радіатором. Температура у класі +18 градусів, каже вчителька групи продовженого дня Іванна Бенедик.
Котельня, за словами енергетика 15-ї школи Івана Фулима, опалює 12-у і 15-у школи, та 8-й садочок. За його словами, до школи 16 жовтня приходили працівники "Закарпатгазу". Опалення не підключили через несправний котел.

"Не запускалося тому, що потік котел, – пояснив чоловік. – Поварили в суботу і тепер уже по-новому будемо запускати. А так ми ввечері включили обігрівачі і всі початкові класи – 1, 2, 3, 4 – у класах тепло".

За словами директора 15-ї школи Володимира Поліщука, котел відремонтували. Адміністрація закладу звернулася до "Закарпатгазу". Їм мають підключити опалення у вівторок, 20 жовтня.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар