Виноградівська міська рада спростовує фейк стосовно земельних питань

жовтня 18 / 2020
Виноградівська міська рада спростовує фейк стосовно земельних питань

У соціальній мережі Facebook на сторінці «Слуга Народу-Виноградів» з метою чергової спроби маніпулювати думкою громадськості було опубліковано черговий фейк щодо діяльності міської ради зокрема, постійної депутатської комісії з питань землекористування.

Виноградівська міська рада спростовує цей факт і повідомляє, що розпорядження міського голови від 08.10.2020 р. № 143 «Про скликання сорок четвертої сесії міської ради сьомого скликання» оприлюднено 9 жовтня 2020 року на офіційній вебсторінці Виноградівської міської ради в терміни згідно чинного законодавства.

Проєкти рішень внесених на розгляд 44-сесії міської ради, згідно встановлених законодавством термінів, опубліковані на офіційному вебсайті Виноградівської міської ради.

З метою вивчення проектів рішень, винесених на чергову сесію міської ради, та підготовки щодо них висновків та рекомендацій, згідно Регламенту роботи Виноградівської міської ради сьомого скликання, 16 жовтня 2020 року відбулися засідання всіх постійних депутатських комісій міської ради, а саме: комісії з питань планування бюджету, фінансів та контролю за проведенням приватизації, комісії з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та етики, комісіїз питань землекористування та раціонального використання природних ресурсів, комісії з питань охорони здоров’я, освіти, спорту, соціального захисту та культурного розвитку, комісії з питань регіонального розвитку, промисловості, підприємництва, будівництва та комунальної сфери. Всі члени постійних депутатських комісії повідомлені вчасно про місце і час проведення засідань даних комісій (12.10.2020 року членам комісій надіслано листи-повідомлення).

Додатково повідомляємо, що на даних засіданнях комісіями розглядались питання внесені на порядок денний 44-ої сесії, жодного розподілу земельних ділянок не було внесено на порядок денний 44-ої сесії та не розглядались членами комісій.

Також, відповідно до діючого законодавства України, а саме Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», не передбачено повідомлення громадськості про проведення таких засідань комісій.

Виноградівська міська рада
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар