Роз'яснення щодо проведення осінніх канікул в освітніх закладах Тячівського району

жовтня 15 / 2020
Роз'яснення щодо проведення осінніх канікул в освітніх закладах Тячівського району
В зв'язку з стрімким підвищенням рівня захворюваності на Сovid-19, а також збільшення кількості випадків інфікування педагогічних працівників та
здобувачів освіти потребує вжиття невідкладних додаткових заходів,спрямованих на мінімізацію безпосередніх фізичних контактів між учасниками освітнього процесу.
Особливої актуальності в організації освітнього процесу в умовах пандемії набуває забезпечення соціального дистанціювання між учасниками освітнього процесу з метою переривання ланцюжків зараження, передачі небезпечної інфекції та, врешті,стримування епідемії.
З огляду на зазначене Міністерство освіти і науки України рекомендує закладами загальної середньої освіти внести зміни до структури/тривалостінавчального року,необхідні для проведення осінніх канікул з 15 по 30 жовтня 2020 року включно.
Водночас повідомляємо, що відповідно до частини четвертої статті 10 Закону України «Про повну загальну середню освіту» структура і тривалість навчального року, навчального тижня, навчального дня, занять, відпочинку між ними,форми організації освітнього процесу визначаються педагогічною радою закладу, повідомила Тячівська РДА.


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар