Освітян Виноградівського району привітали з професійним святом

жовтня 01 / 2020


1 жовтня 2020 року в міському Будинку культури до Дня працівників освіти відбувся урочистий захід, який зібрав представників освітянської галузі Виноградівщини.
З професійним святом освітян району привітали голова Виноградівської районної ради Віталій Любка, голова райдержадміністрації Ігор Вантюх, міський голова Степан Бочкай, директор Центру з обслуговування закладів освіти району Юрій Свищо.
Вітаючи працівників загальноосвітніх установ, дошкільних та позашкільних закладів освіти, керівники зазначили на освітянських досягненнях педагогів району, ролі педагогів у вихованні патріотизму в молодого покоління, любові до України тощо.
−Ми довіряємо вам найцінніше – дітей. І ви робите для них неймовірне – відкриваєте безмежний, цікавий та захопливий світ знань. Саме від вас залежить виховання нової, національно свідомої, патріотичної молоді. Ви — творці майбутнього нашої держави і ваша праця складна і почесна, − зазначив зокрема у вітальному слові Віталій Любка.
За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята - Дня працівника освіти кращі педагоги району були відзначені грамотами.






Виноградівська районна рада
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар