Дубівчанка взяла участь конкурсі краси «Miss Eurasia» (ФОТО)

вересня 25 / 2020
Андріана Декет з Дубового вже вдруге взяла участь у міжнародному конкурсі краси. Так, тогоріч вперше спробувала свої сили у «Miss Europe Continental-2019», що проходив в Дубаї, де представляла Україну. А цьогоріч, у вересні, дівчина була учасницею континентального конкурсу краси «Miss Eurasia». На цей раз дубівська красуня представляла вже Чеську Республіку.

Про те, як проходив конкурс та про свою участь у ньому, Андріана розповіла нашому виданню.

Як зазначає дівчина, саме участь у «Miss Europe Continental-2019» відкрила їй двері до інших подібних конкурсів краси.

- На конкурсі краси, що проходив тогоріч у Дубаї, мене помітили офіційні представники компанії, що займаються організацією міжнародних конкурсів краси, і запропонували співпрацю. Тобто, відповідно до договору, ця компанія пропонує моделям взяти участь у тому чи іншому конкурсі краси. Так, з початку року організація пропонувала мені взяти участь у кількох таких заходах, що мали проводитися впродовж року по всьому світу. Однак через пандемію більшість з них було скасовано чи перенесено на невизначений час. Серед запропонованих конкурсів був і конкур «Miss Eurasia». Спочатку він мав відбутися навесні, потім перенесли на літо, а зуміли провести тільки у вересні, — розповідає Андріана Декет.

Однак перед тим, як дівчина потрапила на конкурс, вона пройшла онлайн-відбір. Тобто організатори провели через свою сторінку в мережі голосування. За підрахунками голосів користувачів та за рішенням компетентного журі, було обрано Андріану Декет конкурсанткою «Miss Eurasia». Відтак, організатори надали дівчині можливість обирати, яку країну вона представлятиме.

- Оскільки вже було визначено представницю України на цьому конкурсі, то мені запропонували представляти або Чеську Республіку, або Румунію. Я обрала Чехію, бо ця країна мені близька ментально, — зазначає конкурсантка.

Конкур краси «Miss Eurasia» проходив з 9 по 18 вересня у місті Стамбул (Турецька Республіка). Дубівчанка прилетіла до столиці Туреччини 9 вересня.

- Всіх конкурсанток зустрічали у аеропорту представники конкурсу. Нас поселили у готель «Hilton». У двомісному номері я проживала з моделлю, яка представляла Сербію. Загалом, участь у конкурсі брало 24 дівчат з різних країн та республік Євразії. Між собою ми спілкувалися російською мовою. Маю відмітити, що дуже здружилися між собою та з організаторами конкурсу, — ділиться Андріана Декет.

Кожен день дівчата мали тригодинні репетиції з підготовки до фіналу конкурсу, де їх вчили дефілювати та позувати на камеру. Також щодня мали тематичні фотосесії як у приміщеннях, так і на природі, і зокрема, одна з них пройшла на яхті.

- Фінальний конкурсний день відбувся 16 вересня. Через карантин захід проводився у одному з відпочинкових комплексів за закритими дверима з обмеженою кількістю глядачів. Були три виходи: у національному одязі, білизні та червоних вечірніх сукнях. Конкур я не виграла. Та це мене не засмучує, бо отримала значно більше – неоціненний досвід, — розповідає дівчина.

Участь у таких заходах міжнародного рівня допомагають нашій красуні у модельній кар’єрі. Так, після конкурсу краси одна з провідних косметичних компаній запропонувала Андріані Декет знятися у фотосесії для реклами засобу з догляду за волоссям.

На досягнутому дівчина не зупинятиметься. Адже вже отримала пропозиції від організаторів міжнародних конкурсів краси на участь у змаганнях, які будуть проходити у 2021 році.

Зараз же Андріана має намір повернутися до рідного Дубового і відпочити від насиченого вікенду в Туреччині.


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар