Чехи допоможуть Національної поліції в Закарпатській області

вересня 04 / 2020
Чехи допоможуть  Національної поліції в Закарпатській області

У зв’язку із пандемією COVID-19, цьогоріч відмінено багато заходів, які планувалися в рамках співпраці закарпатської поліції із колегами із чеського краю Височина. Зокрема, скасовані взаємні візити, поїздку закарпатських кінологів до Чехії тощо.
Оскільки на рахунку Благодійного Фонду «ВІЗА» акумулювалася певна сума коштів, які були передбачені на прийом делегацій, транспортні витрати, чеська сторона в односторонньому порядку вирішила надати їх як благодійну допомогу на різноманітні засоби, які необхідні нашій патрульній поліції, кінологам, Головному Управлінню, Інтерполу.
Учора відбулася зустріч із начальником Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Олександром Шляховським, керівниками підрозділів, де було обговорено питання придбання необхідних для наших поліцейських речей на загальну суму 100 тисяч гривень.
До слова, це не перша допомога закарпатським поліцейським від чеських колег. Ще 100 тисяч гривень було перераховано в рамках планової співпраці, 400 тисяч гривень виділено на реконструкцію поліцейського пункту у Бичкові, яка завершиться вже цього місяця.
Загалом, хочу вкотре висловити щиру подяку чеським партнерам ????????, а також Олександру Шляховському , який активно включився у розвиток цієї співпраці. Усі ми віримо, що така допомога закарпатській поліції зробить наше життя ще трохи безпечнішим.

Володимир Чубірко - голова Благодійного Фонду «ВІЗА».
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар