Першовересень із першим заступником голови обласної державної адміністрації Олегом Коцюбою

вересня 02 / 2020
 Першовересень із першим заступником голови обласної державної адміністрації Олегом Коцюбою
У День знань перший заступник голови обласної державної адміністрації Олег Коцюба відвідав заклади освіти, які новий навчальний рік розпочали в оновлених приміщеннях, де вдалося покращити матеріально-технічну базу і створити нове безпечне освітнє середовище.

Зокрема, у закладах загальної середньої освіти, включених до Програми Президента „Велике будівництво”, вчасно, якісно закінчено будівельні роботи і колективи змогли розпочати освітній процес у нових умовах.

Світлі просторі класні приміщення, обладнані музично-спортивні зали, облаштовані харчоблоки, покращені санітарно-гігієнічні комфортні умови для здійснення освітнього процесу та збереження здоров’я учнів – такими нині є умови навчання у реконструйованих та відновлених Кірешській загальноосвітній школі І ступеня Хустської міської ради (керівник закладу – Бута Віталій Васильович, загальна вартість проєкту 25,9 млн грн, використано для проведення робіт 22,7 млн грн), Тячівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів № 2 Тячівської міської ради (керівник закладу – Кричфалушій Ольга Петрівна, загальна вартість проєкту 16,7 млн грн), Руськополівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів Тячівської міської ради (керівник закладу – Подвич Марина Михайлівна, загальна вартість проєкту 8,4 млн грн, використано 7,0 млн грн).

1 вересня Олег Анатолійович у зазначених закладах загальної середньої освіти мав можливість привітати першачків та цьогорічних випускників, відвідати уроки, поспілкуватися з учнями та педагогами, проінспектувати дотримання протиепідемічних заходів і готовність закладів до організації освітнього процесу в умовах карантину.

У Тячівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів № 2 перший заступник голови обласної державної адміністрації разом з учителем фізичної культури (Шваля Ангеліна Василівна) провів урок футболу для учнів 10 класу на футбольному майданчику зі штучним покриттям.

Цього ж дня вдалося побачити і реалізацію проєкту, що здійснюється на території Нижньоапшанської сільської ради. Тут на завершальній стадії роботи з будівництва закладу дошкільної освіти у с. Нижня Апша. Реалізація проєкту, загальна кошторисна вартість якого 23 410,1 тис. гривень, дозволить хоча б частково вирішити проблему надання освітніх послуг дітям дошкільного віку цього населеного пункту.

Олег Коцюба привітав колективи закладів освіти з початком 2020/2021 навчального року. Побажав педагогам, учням, у першу чергу, міцного здоров’я, реалізації задумів і досягнення результатів у навчанні.
 Першовересень із першим заступником голови обласної державної адміністрації Олегом Коцюбою
 Першовересень із першим заступником голови обласної державної адміністрації Олегом Коцюбою
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар