Біля Міжгірської школи встановили світлофор

серпня 21 / 2020
Біля Міжгірської школи встановили світлофор
Під час робочої поїздки Олексія Петрова у Міжгірський район, мешканці звернулися із проханням встановити світлофор.

Пішохідний перехід у смт. Міжгір’я по вул. Шевченка поблизу ЗОШ №1 є частиною автомобільної дороги загального користування державного значення Р -21 Долина – Хуст.

Щоб дорожній рух тут був безпечним, необхіден світлофор. Часто дорогу тут переходять учні школи.
Олексій Петров дав доручення вирішити це питання.

За рахунок коштів Дорожнього фонду, під час проведення поточного середнього ремонту службою автомобільних доріг у Закарпатській області та підрядною організацію ТОВ «ПБС» встановлено світлофор та підключено до вуличної мережі!

Голова ОДА Олексій Петров:

"Трохи про "мале будівництво". Можливо, не таке масштабне в розрізі держави, але надзвичайно важливе для громади, яка тут мешкає.

Будівництво світлофору – здавалося б, що в цьому складного? 29 років мешканці Міжгір’я не могли добитися встановлення світлофора по вулиці, яка розділяє місцеву школу із їдальнею. Взявшись за вирішення цього питання - просто схопився за голову - скільки різноманітних погоджень, планів, дозволів слід отримати, аби вирішити елементарне питання безпеки сотень дітей, які щодня перетинають небезпечний перехід!

Ми таки дотиснули. В рамках ремонту дороги державного значення Долина-Хуст світлофор встановлено і він вже функціонує. Але скільки ще подібних важливих проектів натикається на бюрократичні стіни! Десятки років вирішувалося питання одного світлофора... Так не повинно бути."
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар