Легалізація праці – в Тячівськіф РДА відбулося засідання робочої групи

серпня 12 / 2020
У Тячівській РДА відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці яке провів перший заступник голови РДА Олександр Шеверя.
Легалізація праці – в Тячівськіф РДА відбулося засідання робочої групи

Відтак проаналізовано проведену роботу щодо легалізації виплати заробітної плати на території району протягом першого півріччя.
Як інформував головний державний інспектор праці Управління Держпраці у Закарпатській області Віталій Юртин, у зв’язку з запобіганням розповсюдження COVID-19, під час карантину накладений мораторій на проведення перевірок з питань дотримання законодавства про працю та зайнятість до 30 серпня 2020 року.
Водночас розглядалися звернення громадян відносно суб'єктів господарювання, які порушують вимоги законодавства про працю, тобто не виплачували або не в повному обсязі виплачували заробітну плату тощо. Всі заяви зафіксовано належним чином, і вони стануть підставою для проведення першочергових перевірок.
У підсумку Олександр Шеверя наголосив на активізації роз’яснювальної роботи серед суб’єктів господарювання щодо виконання чинного законодавства про працю та зайнятість.
Легалізація праці – в Тячівськіф РДА відбулося засідання робочої групи

Пресслужба Тячівської райдержадміністрації
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар