Торік в області реалізовувалось 25 проєктів регіонального розвитку краю

серпня 07 / 2020
 Торік в області реалізовувалось 25 проєктів регіонального розвитку краю
Про це – у відповідному рішенні обласної ради «Про хід виконання у 2019 році Плану заходів із реалізації у 2018 – 2020 роках Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області на період до 2020 року», прийнятому на 18-й сесії.

Розробник документу – департамент економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації наголошує, що зазначеним Планом визначено чотири програми, в рамках яких передбачено протягом 2018-2020 років реалізацію 57 проектів регіонального розвитку, які сприятимуть створенню умов для динамічного та збалансованого розвитку.

Зокрема, протягом 2019 року реалізовувалось 25 проєктів регіонального розвитку. Серед них: «Поліпшення умов навчання у загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах в області»; «Розвиток спортивної інфраструктури в області» у 2019 році; «Створення умов для формування здорового населення»; «Розвиток дорожнього господарства в області»; «Забезпечення населення якісною питною водою»; «Створення туристично-рекреаційного продукту з впровадженням SMART-спеціалізації»; «Вдосконалення системи надання адміністративних послуг та формування новітніх підходів у наданні державних послуг на території Закарпатської області»; «Розвиток соціальної сфери та покращення послуг на сільських територіях» та ін.

Фінансування здійснювалося за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, обласного й місцевих бюджетів та інших коштів, не заборонених законодавством.

Пресслужба облради
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар