Поліцейські Закарпаття продовжують превентивну діяльність щодо безпечного дозвілля неповнолітніх

серпня 06 / 2020
Працівники поліції всіх районів області здійснюють перевірку закладів торгівлі на дотримання ними правил продажу товарів неповнолітнім. На власників торгівельних точок та розважальних закладів, у яких виявлено порушення в цій сфері, складено адміністративні протоколи
Поліцейські Закарпаття продовжують превентивну діяльність щодо безпечного дозвілля неповнолітніх

На Закарпатті інспектори секторів превентивної діяльності, разом із працівниками ювенальної поліції, проводять профілактичні перевірки закладів громадського харчування, торгівлі, а також розважальних закладів, що працюють в нічний час.

Основною метою таких рейдів є контроль за продажем тютюнових та алкогольних виробів неповнолітнім, що є заборонено Законом.

Так, за останні кілька днів працівники поліції Закарпаття виявили та задокументували ряд таких правопорушень. Серед них – адміністративні правопорушення, що стосуються правил торгівлі алкогольними та тютюновими виробами, порушення порядку перебування дітей у розважальних закладах, або закладах громадського харчування, також правопорушення щодо куріння тютюнових виробів та розпивання алкоголю у заборонених законом місцях. Продавці та власники закладів, які порушили закон, нестимуть адміністративну відповідальність.

Крім того, покарання за статтею 184 КУпАП (невиконання обов’язків щодо виховання дітей) загрожує і батькам неповнолітніх.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар