Майбутні першокласники Рахівщини до школи готові

липня 29 / 2020
Майбутні першокласники Рахівщини до школи готові
Хлопчики та дівчата, майбутні першокласники Рахівщини, отримують ранці з необхідним приладдям до школи. У Рахівському та Тячівському районах триває традиційна акція, що проводиться вже десятий рік поспіль за ініціативи та підтримки народного депутата України Василя Петьовки.

Вже десятий рікпоспіль, усі майбутні першокласники Рахівського та Тячівського районів отримують подарунки: якісний ранець та необхідний набірканцелярського шкільного приладдя - дуже доречні і практичні для навчання речі.Майбутні учні отримують все необхіднедля повноцінного навчання майже на весь рік. А в час карантину для батьків це - суттєва допомога та підтримка, адже зібрати первачка до школи завдання не з легких.
Вже десяток років поспіль благодійну акцію, під час якоїмайбутні школярі отримують все необхідне для навчання, до 1 вересня організовують за ініціативи тапідтримки народного депутата України Василя Петьовки.

Подарунки до школи вже отримали діти з Вільховатого, Ділового, Костилівки, Хмеліва, Богдана, Лугів, Великого Бичкова, Лазещини. Акція триватиме протягом тижня, протягом якого всі майбутні першоколасники району отримають шкільне приладдя
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар