В Ужгороді завершують капітальний ремонт вулиці Анкудінова (відео)

липня 29 / 2020
В Ужгороді завершують капітальний ремонт вулиці Анкудінова (відео)
З новими тротуарами та бордюрами, заміненими підземними мережами та якісним дорожнім покриттям.В Ужгороді завершують капітальний ремонт вулиці Анкудінова. Вже незабаром її буде не впізнати. Проїзд тут стане зручним і безпечним. У міській раді сподіваються: відремонтована вулиця значно розвантажить рух транспорту.

На вулиці Івана Анкудіновав Ужгороді завершують капітальний ремонт! Гарні тротуари з якісною бруківкою та бордюрами, замінені підземні комунікації, розширена проїжджа частина дороги, прокладений нижній шар асфальту – усе це виконано дорожниками за останні два місяці.

Наразі тут наносять основний шар асфальтобетонного покриття. Вулиця Анкудінова– одна із найзавантаженіших транспортних артерій Ужгорода. Щодня нею проїжджають тисячі автомобілів. За останні 20 років її ремонтували лише частково– щороку кілька разів, латаючи ями. Майже щодня тут виникали затори. Ще привабливішою вулиця Анкудінова стане за декілька тижнів. Комунальники облаштують тут зелені зони та нанесуть на дорожнє полотно розмітку.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар