Велике прибирання. Чиста ріка-чиста вода!

липня 27 / 2020
Велике прибирання. Чиста ріка-чиста вода!
Голова Закарпатської ОДА взяв участь у толоці у селищі Ясіня Рахівського району. Тут громадська організація влаштувала прибирання берегів річки Чорна Тиса. На початку провели інструктаж, як потрібно збирати сміття. Учасники розділилися на 5 груп, кожна збирала певний вид сміття: скло, пластик, метал, поліетилен і загальні відходи. Керівник області долучився до групи, яка збирала скло.

Олексій Петров, голова Закарпатської ОДА:

«Знаю, що мені закидають, мовляв, це не справа голови ОДА збирати сміття… Друзі, на цій посаді я поставив собі амбітну мету - формування у краї нової культури поводження із побутовими відходами. І тому продовжу на власному прикладі цю культуру поширювати. Чудово розумію, що виділивши ті декілька годин на прибирання, проблеми не вирішиш. Однак це лише один із кроків.

Паралельно ведеться масштабна робота щодо комплексного вирішення проблеми. І якщо закарпатці нас у цьому підтримають - ми зруйнуємо цей сміттєвий Карфаген!» Участь в акції взяли близько 50 дорослих і 20 дітей. Таке масштабне прибирання, за словами організаторів, провели у Ясіня утретє.
Велике прибирання. Чиста ріка-чиста вода!
Велике прибирання. Чиста ріка-чиста вода!

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар