Патрульні перевіряють за дотриманням правил перевезень великоваговими та великогабаритними транспортними засобами

липня 23 / 2020
Патрульні перевіряють за дотриманням правил перевезень великоваговими та великогабаритними транспортними засобами
Закарпатські патрульні у складі мобільних груп здійснюють контроль за дотриманням правил перевезень великоваговими та великогабаритними транспортними засобами

Спільні мобільні групи, куди входять інспектори відділу безпеки дорожнього руху УПП в Закарпатській області, співробітники Укртрансбезпеки та обласного управління СБУ, запрацювали на автошляхах краю.

З метою контролю встановлених норм водіями транспортних засобів, наразі задіяно пересувний габаритно-ваговий комплекс, де проводять технічну роботу зі зважування.

Сьогодні мобільна група працювала на автодорозі М24 Велика Добронь - Мукачево - КПП «Лужанка» біля с. Страбичово Мукачівського району.

Нагадаємо: при температурі вище +28 градусів рух великовагового транспорту на автодорогах державного значення заборонено з 8:00 до 20-ї години. В області визначено 7 спеціальних майданчиків для відстою вантажного транспорту. Тож, звертаємось до водіїв дотримуватись температурних режимів в денний період доби, - повідомили в пресслужбі патрульної поліції Закарпаття
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар