Для забезпечення якісного психолого-педагогічного і методичного супроводу освітнього процесу в краї

липня 15 / 2020
 Для забезпечення якісного психолого-педагогічного і методичного супроводу освітнього процесу в краї

На розгляд депутатів облради вноситься проєкт рішення «Про надання згоди на безоплатну передачу з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області друкованої продукції Національної академії педагогічних наук України».

Мета проєкту – надання згоди на безоплатне передачу такої продукції НАПН України громадам та закріплення їх на праві оперативного управління з правами балансоутримувача за комунальними установами.

Відтак КУ «Управління спільною власністю територіальних громад» Закарпатської обласної ради належить здійснити контроль за проведенням усіх необхідних організаційно – правових заходів. А контроль за виконання цього рішення здійснюватиме заступник голови обласної ради та постійна комісію обласної ради з питань законності, правопорядку, майна та приватизації, регламенту.

Реалізація цього рішення сприятиме забезпеченню якісного психолого-педагогічного і методичного супроводу освітнього процесу у дошкільній, повній загальній середній, позашкільній, спеціалізованій, професійній (професійно-технічній), фаховій передвищій, вищій освіті та освіті дорослих у Закарпатській області.

Пресслужба облради
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар