У селі Боржавське будують нову сучасну амбулаторію

червня 25 / 2020
У селі Боржавське будують нову сучасну амбулаторію

Нову амбулаторію у селі Боржавське розпочали будувати в березні цього року по вул. Владики І.Маргітича.

Голова Виноградівської районної ради Віталій Любка з керівником Центру первинної медико-санітарної допомоги» Агатою Гал відвідали з робочим візитом населений пункт. Спільно з Боржавським головою села Юрієм Бобітою, районним депутатам Іваном Костаком вони побували на будмайданчику та перевірили хід робіт на об’єкті.

На сьогодні тут зведена будівля амбулаторії з покрівлею, встановлені металопластикові вікна та двері, проводяться внутрішні та інші роботи. Лікувальний заклад будують за типовим проектом по всій Україні, де передбачено всі необхідні приміщення – реєстратура, кабінет сімейного лікаря, кабінет педіатра, процедурна, кабінет щеплень тощо. Також за амбулаторією буде закріплений службовий автомобіль, який вже надійшов для медичної установи.

На будівництво амбулаторії та благоустрій території було спрямовано майже 5 млн.грн, на придбання автомобілю – 500 тис.грн. Кошти надійшли з державного бюджету, а співфінансування проєкту будівництва було забезпечено районною радою.
Присутні обговорили питання матеріально-технічного оснащення амбулаторії тощо.

Керівник ради також висловив сподівання, що місцеві жителі незабаром матимуть змогу отримувати медичні послуги у новій сучасній амбулаторії.

Нагадаємо, що будівництво нової амбулаторії у селі Боржавське було включене до переліку об’єктів будівництва за рахунок субвенції з державного бюджету, адже медичний заклад у селі перебував у занедбаному стані та почав руйнуватися. Нову медустанову будують на тому ж самому місці.

Окрім того, депутати районної ради вирішили спрямувати цю субвенцію на Боржавську сільську раду, яка є на даний час головним розпорядником коштів та замовником робіт.

У селі Боржавське будують нову сучасну амбулаторію

У селі Боржавське будують нову сучасну амбулаторію


Виноградівська районна рада
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар