Тячівське УСЗН інформує: соцвиплати продовжено без звернення громадян

червня 18 / 2020
Тячівське УСЗН інформує: соцвиплати продовжено без звернення громадян
На виконання РОЗПОРЯДЖЕННЯ керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації №17 від 15.06.2020 „Про посилення контролю за виконанням протиепідемічних заходів із мінімізації поширення коронавірусної хвороби (СOVID)”
та з метою посилення соціального захисту населення на період карантину або обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та на виконання Закону України „ Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)” від 30.03.2020 № 540 та відповідно до листа – завдання Міністерства соціальної політики України від 31.03.2020 №4427/0/2-20 -, Тячівське управління соціального захисту населення повідомляє, наступне:
БЕЗ НЕОБХІДНОСТІ ОСОБИСТОГО ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДЯН розроблено програмне забезпечення для виконання масового перепризначення по продовженню строку виплати у раніше призначених розмірах по таких видах допомог:
державна допомога малозабезпеченим сім’ям;
на дітей одиноким матерям;
на дітей над, якими встановлено опіку та піклування;
особі, яка доглядає за хворою дитиною;
особі, яка проживає разом з особою з інвалідністю І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу;
дітям батьки, яких ухиляються від сплати аліментів;
внутрішньо переміщеним особам на проживання;
особам з інвалідністю з дитинства та дітям інвалідам;
особам з інвалідністю, які не мають права на пенсію.
Звертаємо увагу, що після закінчення дії карантину розмір виплачених допомог буде перераховано на підставі поданих громадянами заяв та необхідних для певного виду допомоги, документів.
ВАЖЛИВО!!! Заява та документи, державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю, особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю можуть бути надіслані поштою 90500 м.Тячів вул. Незалежності 29 та 90531 смт. Дубове вул. Гагаріна 58.
Електронним зверненням надсилати для призначення одноразової допомоги при народженні дитини, допомоги на дітей ФОП І-ІІ групи, Е-малятко, „Муніципальна няня”.
Додаткову інформацію з питань призначення допомоги чи субсидії отримаєте за номером телефону (03134)2-12-24.
Додаткову інформацію з питань призначення пільг отримаєте за номером телефону (03134)3-38-68.
Залишайтесь вдома!!! Бажаємо всім здоров’я!!!
Відділ прийому громадян та контролю за
призначенням всіх видів ДСД,
компенсацій та житлових субсидій
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар