Новини Закарпаття

Нардеп Поляк передав засоби індивідуального захисту для працівників та вступників Виноградівського державного коледжу МДУ

Нардеп Поляк передав засоби індивідуального захисту для працівників та вступників Виноградівського державного коледжу МДУ

Задля забезпечення якісного проведенню вступної кампанії в умовах карантину народний депутат України Владіслав Поляк передав засоби індивідуального захисту для працівників та вступників Виноградівського державного коледжу МДУ. Про це йдеться у дописі на офіційній сторінці закладу освіти у Facebook.

«Умови карантину внесли свої корективи в організацію цьогорічної вступної кампанії.

Сьогодні закладам передвищої фахової освіти потрібно особливу увагу приділити створенню санітарно-профілактичних умов перебування працівників, студентів та вступників у закладі освіти.

12 червня за сприяння народного депутата Владіслава Поляка та депутата Виноградівської міської ради Тараса Декета в коледж було передано 1400 захисних масок, 20 банок антисептика та три безконтактних термометри», - зазначено у пості.

Керівництво та колектив закладу висловили подяку депутатам за сприяння в організації роботи приймальної комісії.

«Директор ВДК МДУ Йосип Іваніга та колектив коледжу щиро вдячні за надану допомогу та підтримку молоді, що прагне здобувати освіту.

Приймальна комісія працюватиме в штатному режимі з дотриманням усіх епідеміологічних норм, встановлених МОЗ», - зауважили автори допису.

Перейти на сайт