Про підтримку реалізації проєкту міжнародної технічної допомоги

травня 14 / 2020
Відповідний проєкт рішення вноситься на розгляд депутатів обласної ради.
Про підтримку реалізації проєкту міжнародної технічної допомоги

У документі йдеться про унікальний проєкт, що стосується розвитку транскордонної культури, зокрема у частині – відреставровані театри міст Сату-Маре та Ужгород, обраного для фінансування в рамках Спільної оперативної програми Румунія-Україна 2014-2020 рр.

Тож пропонується Комунальній установі «Управління спільною власністю територіальних громад» Закарпатської обласної ради, Комунальному закладу «Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр імені братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв» Закарпатської обласної ради забезпечити належне виконання проєкту міжнародної технічної допомоги в рамках програми прикордонного співробітництва Румунія – Україна Європейського інструменту сусідства на 2014-2020 рр. «Розвиток транскордонної культури: відреставровані театри міст Сату-Маре та Ужгород», головним партнером якого є міська рада м. Сату-Маре (Румунія).

Відтак слід передбачити за рахунок коштів обласного бюджету співфінансування цього проєкту під час його реалізації, контроль за яким здійнюватимуть постійні комісії обласної ради з питань: бюджету; законності, правопорядку, майна та приватизації, регламенту.

Пресслужба облради
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар