У селі Боржавське представили нового директора закладу освіти

травня 06 / 2020
У селі Боржавське представили нового директора закладу освіти

Голова Виноградівської районної ради Віталій Любка спільно з його заступником Адальбертом Сверенком, працівниками виконавчого апарату районної ради відвідали навчально-виховний комплекс у населеному пункті 6 травня 2020 року, аби представити нового керівника закладу.

За результатами конкурсу на зайняття посади директора навчально-виховного комплексу «Боржавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» перемогу здобув Володимир Юрійович Костак – мешканець с.Великі Ком?яти, вчитель математики цього закладу освіти. Відтак відповідно до чинного законодавства з ним укладено контракт терміном на два роки.

Голова районної ради зачитав відповідне розпорядження про його призначення та побажав успішної роботи. Також подякував за сумлінну працю попередньому очільнику школи та зауважив на спільній роботі, спрямованій на покращення освітніх послуг та умов для працівників та вихованців закладу.

До слова був також запрошений районний депутат Іван Костак, який був присутній на представлені. Він акцентував на першочергових питаннях освітньої установи, висловив вдячність депутатському корпусу районної ради за сприяння в покращені добробуту мешканців населеного пункту. Адже за останні роки у селі було завершене будівництво нового корпусу навчально-виховного комплексу для дошкільнят села Боржавське, крім того, за співфінансування з районного бюджету добудовується амбулаторія.

У селі Боржавське представили нового директора закладу освіти


Виноградівська районна рада
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар