Рахівщина отримала три нові шкільні автобуси (Фото)

квітня 28 / 2020
Рахівщина отримала три нові шкільні автобуси (Фото)
27 квітня, на площі перед адміністративним будинком районної ради відбулася передача шкільних автобусів. Голова райради Василь Дан та голова райдержадміністрації Віктор Медвідь передали ключі від трьох автобусів представникам шкільних навчальних закладів сіл Кваси, Лазещина та Водиця.
Спеціалізовані шкільні автобуси ІSUZU були придбані за кошти освітньої субвенції. Вартість одного такого автотранспорту 1 898 000 грн.
- Хочемо подякувати всім за злагоджену роботу. Перш за все депутатському корпусу, за підтримку ініціативи районної ради та райдержадміністрації щодо закупівлі шкільних автобусів. За попередні роки, від обласної держадміністрації Рахівщина отримала шість таких автобусів. Ми дбаємо про комфортне перевезення дітей та їхню безпеку, - підкреслили очільники району.
Після урочистого вручення керівники районної влади, очільники громад та представники навчальних закладів оглянули транспортні засоби. Спеціалізовані шкільні автобуси ІSUZU мають загальну пасажиромісткість 31 місце для сидіння, в тому числі для супроводжуючих осіб. Це сучасні транспортні засоби, які сьогодні є одними з кращих на українському ринку.
Рахівщина отримала три нові шкільні автобуси (Фото)
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар