На Закарпатті торік збудовано 8 модернізованих ігрових спортивних майданчиків

квітня 17 / 2020
На Закарпатті торік збудовано 8 модернізованих ігрових спортивних майданчиків

Про це йдеться у проєкті рішення «Про хід виконання у 2019 році Регіональної програми «Спортивний майданчик» на 2016 – 2020 роки», який вноситься на розгляд профільної комісії облради.

Як зазначає автор документу – управління молоді та спорту облдержадміністрації, програма є третьою середньостроковою регіональною програмою, що має на меті сталий розвиток спортивної інфраструктури Закарпаття, доступної для широких верств населення.

У минулому році в рамках Програми за кошти обласного бюджету збудовано 8 майданчиків зі штучним покриттям: 4 із штучною травою, 4 – із поліуретановою основою. Прийняття рішення щодо місць розташування спортивних майданчиків, здійснювалося на підставі відповідних запитів і звернень голів райдержадміністрацій та місцевих рад за погодженням із постійною комісією обласної ради з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики, фізичної культури і спорту, національних меншин та інформаційної політики.

У звітному документі зазначається, що витрати для придбання, постачання та монтування тренажерів, комплектів штучного покриття, додаткового обладнання здійснювалися за рахунок коштів обласного бюджету.

А проведення підготовчих робіт, облаштування фундаменту майданчика, огорожі, освітлення, благоустрою прилеглої території відповідно до визначених технічних вимог, фінансувалося за рахунок міських та районних бюджетів або залучених спонсорських коштів.

У документі йдеться про фактичні обсяги та джерела фінансування програми у звітному періоді.

Пресслужба облради
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар