До уваги мешканців Тячівщини! Важлива інформація про перерахунок субсидій

квітня 10 / 2020
До уваги мешканців Тячівщини! Важлива інформація про перерахунок субсидій
Тячівське управління соціального захисту населення ( в т. ч. Дубівський відділ) повідомляє, що на виконання постанови КМ України від 25 березня 2020р. № 247 управлінням буде проведений перерахунок субсидій з врахуванням збільшених на 50 % соціальних нормативів.
Зокрема, кількість домогосподарств у готівковій та безготівковій формі на збільшену субсидію на період карантину отримає 5691 сім’я . Донарахунок житлових субсидії буде проведений також за березень місяць. Отримають компенсацію за березень та квітень зі збільшенням на 50% під час фінансування квітня місяця поточного року.
Розрахунок залежить від сукупного розміру доходів, площі житла а також відомостей про житлово-комунальні послуги, тому для кожної сім’ї він індивідуальний.
Зазначаємо на період карантину Урядом прийнято рішення про додаткову компенсацію витрат для домогосподарств, які отримують субсидії для оплати комунальних послуг. Також постановою визначено, що на період карантину надання житлових субсидій припиняється тільки в разі виникнення обставин, що унеможливлюють їх надання. Зокрема, у разі переїзду домогосподарства в інше житлове приміщення або у разі смерті одинокої особи – отримувача субсидії;
Розгляд питань щодо призначення житлової субсидії на наступний період усім домогосподарствам, які отримали житлову субсидію в опалювальному періоді 2019-2020 років, без заяв громадян про призначення житлових субсидій, не застосовуючи вимоги п.78 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. №848.
Залишайтесь вдома! Бажаємо всім здоров’я!
Відділ прийому громадян та контролю за призначенням всіх видів ДСД, компенсацій та житлових субсидій Тячівського УСЗН
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар