Від універмагу в м. Виноградів до села Онок здійснять капітальний ремонт дороги (ВІДЕО)

квітня 08 / 2020
Від універмагу в м. Виноградів до села Онок здійснять капітальний ремонт дороги (ВІДЕО)



Ще у 2017-2018 роках тут було проведено частковий ремонт дороги на відрізках с. Великі Комяти-с. Онок.

Однак внаслідок постійного потоку великовагових та великогабаритних транспортних засобів дорожнє полотно було вщент зруйноване, зокрема невідкладного ремонту потребувала ділянка шляху від універмагу в м. Виноградів до в’їзду у с. Онок.

Завдяки зверненням народного депутата Владіслава Поляка до Міністра інфраструктури України, постановою Уряду було виділено кошти на проведення капремонту цієї ділянки дороги.

«Варто розуміти, що потенційні фінансові ресурси держави завжди можуть спрямувати на будь-який інший проєкт в довільній області України.

Через це сьогодні вкрай важливо абстрагуватися від політичних баталій та продовжувати відстоювати інтереси округу та своїх краян!

Ремонт Т0719 – саме такий приклад вдалої співпраці між нашою командою та Урядом» – зазначив нардеп Владіслав Поляк на сторінці у соцмережі FB.

Реконструкція передбачає повне відновлення автошляху з прокладенням усіх необхідних комунікацій.

Нагадаємо, наприкінці березня за сприяння нардепа здійснили ремонт дороги до КПП Вилок та продовжили роботи на дорозі М-23, а між селами Петрово та Вилок почали здійснювати ямковий ремонт дорожнього полотна.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар