Тячівськими полісменами зафіксовано два порушення умов карантину та складено адмінпротоколи

квітня 06 / 2020
Тячівськими полісменами зафіксовано два порушення умов карантину та складено адмінпротоколи
Сьогодні 06.04.2020 р вступила в дію постанова Кабінету міністрів №211 про нові норми обмежувальних заходів , з метою недопущення поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, яка передбачає заборону перебувати у громадському місці без маски чи респіратор.
Відтак працівниками Тячівського відділу поліції здійснюється рейди-перевірки населеними пунктами району щодо її виконання.
За офіційним повідомленням Тячівського РВ поліції, сьогодні через відсутність засобів індивідуального захисті на двох осіб у Тячеві та Бедевлі складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 44 та скеровано матеріали до суду.
Нагадаємо, що громадське місце - частина будь-якої споруди, яка доступна або відкрита для населення, в тому числі за плату (під'їзди, підземні переходи, стадіони; парки, сквери, дитячі майданчики, стадіони, зупинки громадського транспорту, ліфти, державні установи, медичні установи та інше).
Прохання до мешканців Тячівщини дотримуватись карантинних заходів та правил індивідуальної гігієни з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 серед населення.
Залишайтесь вдома і будьте здорові!
Пресслужба Тячівської райдержадміністрації
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар