На Закарпатті зустрінуться влада та бізнес: допомога у боротьбі з коронавірусом

березня 24 / 2020
На Закарпатті зустрінуться влада та бізнес: допомога у боротьбі з  коронавірусом
Сьогодні в Закарпатській ОДА відбувся брифінг щодо поточної ситуації із карантином у області. Зі слів Олексія Гетманенка – в.о. голови Закарпатської ОДА, вже завтра відбудеться перша зустріч із представниками великого бізнесу області, з приводу їх допомоги у цей непростий час.

«Від завтрашнього дня ми будемо зустрічатися з крупним бізнесом, де будемо говорити про те, що багато з них звертається з приводу допомоги, багато бізнесменів готові допомагати у цій ситуації. Вже маємо закуплені і низку тестів, велику кількість масок, комбінезонів є і ШВЛ-апарат, який доставлений до обласної інфекційної лікарні. Ми завтра звернемо їх увагу на райони. Щоб ми розуміли, хто із бізнесменів бере на себе допомогу і про який район йдеться. І вже завтра до кінця ми будемо розуміти, хто з них захоче допомогти районам, територіям, лікарням тощо», – відзначив чиновник.

Водночас низка підприємств вже вдалася до певного перепрофілювання роботи у зв’язку з актуальним викликами. Зокрема відшивають маски у Хустському та Виноградівському районах, на Ужгородській швейній фабриці, а Перечинський Лісохімічний комбінат виготовляє дезрощини - "Про Захід".
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар