Гарні привітання з Великоднем 2022 своїми словами: побажання з Пасхою

квітня 22 / 2022

Великдень – одне з найулюбленіших свят українців. Після святкової літургії у храмі, за столом збирається вся родина, аби відзначити Світле Христове Воскресіння.

Але Великдень 2022 року є особливим. Росія розпочала повномасштабну війну, вбиває українців, руйнує інфраструктуру. Величезна кількість людей змушені були покинути рідні домівки й переїхати у більш безпечні місця. Зараз не всі люди мають змогу навідати близьких, як це було колись. Втім, завжди є змога привітати найрідніших з Великоднем через СМС або надіслати повідомлення через Вайбер, Мессенджер, Телеграм чи інший застосунок на телефоні.

Привітання з Пасхою повинні бути сповненими теплими словами, у них повинні відображатися ваші любов та піклування про рідну людину. Найкраще пасують для цього привітання з Великоднем своїми словами, адже саме в них ви можете закласти всю теплоту своєї душі по відношенню до людини, яку вітаєте.



Інтернет-видання PMG.ua пропонує кілька варіантів привітання з Пасхою своїми словами у прозі.

Привітання з Великоднем 2022 своїми словами
Великдень – свято особливе, весняне, радісне й всенародне, бо трапилося велике чудо із чудес – воскрес Ісус Христос із мертвих і спас людство від загибелі.

Що може бути радіснішим для кожної людини? Тому ще раз переконуємося, що Господь – творець усього видимого й невидимого. Він піклується про нас і чекає від нас тільки добрих справ.

З нагоди свята Пасхи вітаю всіх Вас і бажаю міцного здоров’я, щастя, успіхів, радісних святкових днів, миру і злагоди, добробуту та Божої ласки на тривале життя.

Нехай свято воскресіння Ісуса Христа єднає нас духовно і творчо, зближує усіх у міцній вірі й допомагає виконувати щодня Божі заповіді.

Прийміть мої щирі вітання з Великоднем і радо зустрічаймо Паску Господню, бо Ісус Христос воскрес. Радіймо!

Вітання медичних працівників із Великоднем
Сьогодні християни величають Воскресіння нашого Господа Ісуса Христа. З нагоди такого свята хочу привітати усіх працівників медичної галузі.

Разом з вітанням висловлюю медикам щиру подяку за чесну і самовіддану працю, за людяність і милосердність, за виконання клятви Гіппократа.

Творімо добрі справи і Господь допомагатиме нам у виконанні професійних обов’язків. Дякуймо Господу за земний подвиг в ім’я нашого життя і спасіння. Будьмо справжніми християнами і частіше спілкуймось з Господом через молитви.

Вітаємо усіх: «Христос воскрес!»

***

Всіх медиків вітаю зі святом Пасхи Господньої. Бажаю усім гарного настрою, міцного здоров’я, людського щастя та глибокої віри у краще майбутнє.

Воскресіння Ісуса Христа – це велика радість, упевненість у Божу справедливість і всемогутність. Тому в такий знаменний день хочеться всім побажати тільки добра, любові, Божої ласки. Нехай наша віра допомагає нам долати труднощі й невдачі, бути терпеливими, духовно зростати і щодня славити велике ім’я Господнє.

Християнський обов’язок кожного – творити добро, проявляти милосердність, бути чесним й відповідальним , виконувати Божі заповіді, дякувати Богу за всі земні блага. Хай свята прийдуть по-Божому, радісно, духовно насичено, з користю для душі і тіла.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Христос Воскрес!

Привітання на Пасху колег
Керівництво фірми (назва – ред.) з великою радістю вітає своїх працівників з великим християнським святом Великоднем. Це свято весни, свято оновлення не тільки навколишньої природи, але й духовності, віри, твердого переконання, що Ісус Христос постраждав за нас, помер і воскрес, щоб дарувати людству вічне життя. Тепер наш обов’язок – жити за Божими заповідями, щоб мати життя після смерті.

Свято Воскресіння Ісуса Христа – це приклад всемогутності Господа, який створив Всесвіт і дає можливість кожному усвідомити Його величність. Будьмо вірними синами й дочками нашого Творця.

Славімо Господа, який воскрес, і дякуймо Йому за подароване життя.

Читайте також:
Погода на Великдень зміниться: опубліковано уточнюючий прогноз

***

Знову прийшло до нас велике християнське свято – Великдень. Українці традиційно зустрічають його освяченням пасок та крашанок. В ці дні радіють і діти, і дорослі, бо воскрес із мертвих наш Спаситель Ісус Христос.

З нагоди такої події хочу привітати усіх працівників (вказати компанію – ред.) і побажати , щоб радість не оминала нас, щоб здоров’я було і достаток сповна, а мир і благодать оселились назавжди.

Нехай наша праця буде плідною, а життя людей буде комфортним. Привітаймо один одного чудними словами: «Христос воскрес! Воістину воскрес!».

Вітання з Великоднем односельчан
Усіх мешканців рідного мені села радо вітаю з великим і світлим Великоднем і бажаю, щоб свято було для кожного духовно піднесеним, щедрим і багатим, веселим і незабутнім.

Подбаймо про те, щоб свято Воскресіння Ісуса Христа зміцнило нас у вірі, очистило наші душі, об’єднало у любові до Господа, який багато перетерпів за людські гріхи. Тепер ми у боргу перед Ним і мусимо каятись та віддячувати щирими молитвами та добрими ділами.

Частіше звертаймось до Господа з подячними словами за всі добродіяння, якими щораз користуємось. З Христовим воскресінням Вас, дорогі земляки!

Вітання на Великдень

***

Радо вітаю односельчан з Великодніми святами, з воскресінням Ісуса Христа. Бажаю усім здоров’я, радісного настрою, миру і злагоди, щастя й удачі та Божої благодаті.

Всі віруючі люди в особливому чеканні такого свята і особливій підготовці до нього. Це дотримання великого посту, приготування пасхальних атрибутів, освячення пасок, святкової літургії і радісних вітань «Христос воскрес! Воістину воскрес!»

Нехай цьогорічний Великдень сприяє нашому духовному росту, утвердженню віри, добрих помислів і дотримання Божих заповідей.
Категорія : Релігія


Залишити Коментар