Новини Закарпаття

Депутати обласної ради передали військовим пристрій радіоелектронної боротьби

Депутати обласної ради передали військовим пристрій радіоелектронної боротьби

👌 Пристрій радіоелектронної боротьби (РЕБ) сьогодні від імені усього депутатського корпусу голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай передав колезі, обласному депутату, командиру взводу ударних БПЛА - Степану Деркачу, який захищає нині батьківщину в лавах Збройних сил України.
☝️ Сучасний, 4-х діапазонний, багатоканальний пристрій, придбаний за сприяння меценатів Йосипа Резеша та обласного депутата Пейтера Чаби, призначений для придушення сигналів управління FPV-дронами. Він рятуватиме життя бійців однієї з військових частин, які захищають нашу країну у найгарячіших точках фронту.
🤝 «Підрозділ Степана Деркача виконує бойові завдання на сході нашої держави і вкрай потребував засобу задля порятунку життя бійців, захисту бойових позицій та військової техніки, - зазначив Роман Сарай. - Переконаний, що за допомогою пристрою радіоелектронної боротьби військовим вдасться виконати усі поставлені командуванням завдання. Від імені усього депутатського корпусу Закарпатської обласної ради висловлюю подяку Степану Деркачу та його побратимам за героїзм та відвагу!»🇺🇦
Перейти на сайт