Новини Закарпаття

Сьогодні відбулося чергове засідання сесії Берегівської міської ради


Під час засідання були внесені зміни до місцевого бюджету на 2024 рік, ухвалено низку питань щодо регулювання земельних відносин і благоустрою територіальної громади, а також надано дозволи на виготовлення звітів про оцінку нерухомого майна нежитлових будівель.

Заслухано та взято до відома інформацію керівника Берегівської окружної прокуратури Дениса Гіряка щодо правопорушень у Берегівській громаді.
Депутатський корпус також вніс зміни до ряду цільових програм, зокрема, щодо забезпечення мобілізаційної підготовки, покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин і посилення соціального захисту членів сімей учасників та загиблих під час бойових дій.
Затверджено мережу закладів освіти та культури Берегівської територіальної громади на 2024-2025 навчальний рік, яка включає 52 заклади освіти та 4 заклади культури.

Також внесено зміни до Програми впровадження молодіжної, сімейної, демографічної та гендерної політики на 2021-2025 роки, а також до Програми благоустрою Берегівської територіальної громади на 2022-2026 роки.
Окрім того, розглянуто низку важливих питань, пов'язаних із сталим функціонуванням органів місцевого самоврядування, життєдіяльністю та розвитком громади.

Про це повідомив міський голова Берегова - Золтан Бабяк.
Перейти на сайт