Новини Закарпаття

В Офісі Президента відбулася розширена нарада під головуванням Заступника очільника ОПУ Віктора Микита та керівників областей



Від ефективності роботи очільників областей і команд на місцях залежить рівень розвитку й функціонування громад, районів та регіонів у цілому.

Про це та інше говорили на робочій нараді із керівниками ОВА.

Є чіткі завдання Президента Володимира Зеленського, які спрямовані на посилення обороноздатності країни й розвиток людського потенціалу.

Ефективність роботи, формування дієвих команд, оперативність у прийнятті рішень та особисте лідерство повинні стати основою порядку денного кожного очільника краю.

Щоденно виникають проблемні питання, повʼязані із функціонуванням та життєдіяльністю громад. Це обʼєктивні процеси, особливо в умовах воєнного стану. Тож вчасні й виважені рішення у взаємодії із самоврядуванням та державними інституціями повинні забезпечити їх розв'язання.

Буде більше комунікації з бізнесом і ТГ, розширено роботу в напрямку децентралізації систем енергозабезпечення регіонів, збільшено пакет регіональних та місцевих програм підтримки сил безпеки й оборони, ветеранів війни, ВПО та інше.

Дякую кожному очільнику області за самовіддану і професійну роботу в зоні своєї відповідальності.
Результати та напрацювання регіонів системно лягають в основу прийняття рішень на державному рівні.

Є завдання, орієнтири й вимоги, продиктовані сьогоденням.
Тож рухаємося далі.
Перейти на сайт