Новини Закарпаття

Продовжуємо роботу щодо поглиблення звʼязків між регіонами України та країн ЄС - Віктор Микита


Продовжуємо роботу щодо поглиблення звʼязків між регіонами України та країн ЄС.

Провели розширену нараду за участю Надзвичайного і Повноважного Посла України в 🇩🇪 Німеччині Олексія Макеєва та очільників областей.

На порядку денному – питання налагодження прямої комунікації між Посольством та ОВА для формування пакета майбутніх угод про співпрацю між українськими регіонами й федеральними землями Німеччини.

Зараз мережа муніципальних та міжрегіональних партнерств наших областей з цією країною становить 224 угоди, 9 з яких підписано в період широкомасштабної війни. Всі ці партнерства є ефективними та активно розвиваються.

Важливо збільшити цей перелік, щоб посилити спроможність громад, розширити міжнародну комунікацію та знайти справжніх партнерів, які допоможуть Україні перемогти.

За дорученням Президента системно впроваджуємо єдиний комплексний комунікаційний механізм між нашими областями й регіонами іноземних країн.

Дякую Міністру закордонних справ Андрію Сибізі, Надзвичайному і Повноважному Послу України в Німеччині Олексію Макеєву та керівникам військових адміністрацій за конструктивну роботу.

Рухаємося далі.
Перейти на сайт