Новини Закарпаття

На 15-ій сесії обласної ради депутати розглянуть майже 60 питань

На 15-ій сесії обласної ради депутати розглянуть майже 60 питань

☝️Сьогодні під головуванням Романа Сарай та Віктора Микити за участі представників фракцій ради відбулося засідання президії Закарпатської обласної ради.
👌 Члени президії розглянули майже 60 питань, що стосуються комунальних закладів і майна ради, внесення змін до окремих рішень та звернень обласної ради.
👉 Під час пленарного засідання 15-ої сесії президія пропонує депутатам затвердити обласні програми, зміни до обласного бюджету на 2024 рік та зміни в низці організаційно-регламентних документів – «Про затвердження Регламенту роботи Закарпатської обласної ради VIII скликання», «Про Положення про постійні комісії Закарпатської обласної ради VIII скликання», «Про внесення змін до Регіональної програми «Молодь Закарпаття» на 2021-2025 роки та інші.
👉 Під час пленарного засідання сесії президія рекомендує депутатам схвалити меморандуми та договори, укладені Закарпатською обласною радою. Також під час сесії розглядатимуться питання щодо перейменування та реорганізацію низку комунальних навчальних закладів, призначення керівників в комунальних установах «Виноградівський дитячий будинок-інтернат», «Тур’я-Реметівський психоневрологічний інтернат», «Мукачівський дитячий будинок-інтернат», «Мукачівський психоневрологічний інтернат», «Вільшанський дитячий будинок-інтернат», «Виноградівськуий геріатричний пансіонат», «Обласний центр комплексної раебілітації для осіб з інвалідністю» та затвердження Статутів у новій редакції кількох комунальних закладів Закарпатської обласної ради.
👉 Під час сесії депутати розглядатимуть низку звернень. Зокрема, мова йде про ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення М-06 «Київ-Чоп», відкриття нового пункту пропуску через українсько-польський державний кордон у районі населених пунктів Лубня і Волосате, включення навчальних закладів до переліку об’єктів, які не підлягають знеструмленню та щодо перегляду доцільності отримання дозволу на перебування в межах прикордонної смуги у Закарпатській області.
👉 Президія пропонує депутатам розглянути низку майнових питань. Зокрема – про затвердження Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що можуть бути передані в оренду в новій редакції.
☝️ Засідання 15-ї сесії обласної ради VІІІ скликання відбудеться у четвер 27 червня. Початок – об 11.00
Перейти на сайт