Триває багаторічна співпраця з чеськими партнерами

травня 10 / 2024
🇨🇿🤝🇺🇦 Триває багаторічна співпраця з чеськими партнерами. У рамках міжнародної співпраці, у ці дні триває робочий візит депутатів Закарпатської обласної ради до Краю Vysočina. Заступник голови обласної ради Василь Дем’янчук, керуюча справами обласної ради Мирослава Ливч та депутат обласної ради Володимир Чубірко обговорюють спільні проекти, які фінансуються чеськими партнерами у 2024 році. Серед основних - будівництво обласного реабілітаційного центру 🪖«4.5.0 Recovery Center» та співпраця партнерських регіонів у галузі водного і лісового господарства.
🎙️«Закарпаття співпрацює з Краєм Vysočina понад 17 років. 💼 Реалізовано низку ініціатив у галузі медицини, освіти, поліції, ДСНС тощо. Під час перемовин вдалося окреслити нові проекти, які сприятимуть розвитку громад нашого краю», - коментує візит депутатка обласної ради Мирослава Ливч.
🎙️Заступник голови обласної ради Василь Дем’янчук висловив вдячність чеським друзям за підтримку українського народу у надважкий час, за щиру фінансову допомогу, яку надає Край Височіна Закарпаттю для різнобічного розвитку територіальних громад, сприяння воїнам і постраждалим від війни переселенцям.
Категорія : Політика


Залишити Коментар