Балоги знову підливають масла у вогонь міждержавних стосунків України та Угорщини та пропонують заборонити КМКС

грудня 20 / 2023

Сьогодні на сесії Берегівської міської ради представник «Команди Андрія Балоги» - Золтан Ковач, озвучив звернення до Президента України Володимира Зеленського.
«Члени політичної партії «КМКС» партія угорців України, яка є філією орбанівської партії Фідес,регулярно оправдовували,визнавали правомірною та заперечували збройну агресію росії проти України,поширювали російські негативи в угорських соціальних мережах,блокували виділення матеріальної допомоги для ЗСУ з бюджетів місцевих громад тощо» - йдеться в зверненні повний текст ми публікуємо нижче.
З огляду на такі заяви у «Команди Андрія Балоги», ймовірно є докази такої діяльності, що надає право правоохоронцям відкривати Кримінальні справи за фактом заперечення агресії росії? Тоді відповідно КМКС можна «прикрити» не тільки на час військового стану,як вони пропонують, а назавжди.
Відповідно,якщо таких доказів нема постає їх кримінальна відповідальність за наклеп та думаємо, що КМКС так і поступить з огляду на такі звинувачення.
Факт той, що Президент України, Уряд, ВР України роблять все, щоб «вибити» у радикальних угорських політиків різного роду звинувачення в «переслідуванні» угорців на Закарпатті. Наразі змінено Закони про освіту, національні меншини та інші.

І тут черговий «подарунок» в додаток до знятого з Мукачівського замку «Турула» заборона політичної партії угорців.


Цікаво, що Золтан Ковач, який є рупором Балог в Берегові та за твердженням знаючих угорців активним прибічником зняття пам’ятника в Мукачеві. Схоже пан депутат теж хоче потрапити до іншої команди Балог, яким заборонений в’їзд до ЄС, як не бажані особи.



Повідомляє - https://transcarpathia.news/
Категорія : Політика


Залишити Коментар