Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко разом з депутатом Андрієм Андріївим перебувають з робочим візитом у Польщі

вересня 12 / 2023

У місті Люблін вони зустрілися з віце-маршалеком воєводства Збігнєвом Войцеховським та обговорили низку питань щодо спільної участі Закарпаття у програмі Interreg NEXT «Польща-Україна».
«Проєкти офіційно зареєстровані, дошліфовуємо нюанси. Стосовно додаткових інфраструтктурних ініціатив, то наприкінці вересня готуємо онлайн-конференцію між територіальними громадами Закарпаття і гмінами Люблінського воєводства, які зацікавлені у співпраці. Будемо їх об’єднувати, щоб вони далі як партнери брали участь у транскордонних програмах», - прокоментував Володимир Чубірко.
Учасники перемовин домовилися зустрітися 19 вересня у м. Жовква. Там польські партнери подарують автомобіль вартістю близько 120 тис євро для Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. А.Новака.
Голова обласної ради подякував за підтримку представникам самоврядування Люблінського воєводства і всьому народу Польщі.
Категорія : Політика


Залишити Коментар