Берегівська ОТГ приймала Всеукраїнську Асоціацію об'єднаних територіальних громад (фото)

березня 26 / 2023

Заступник виконавчого директора Всеукраїнської Асоціації ОТГ Тарас Добрівський, прокоментував нашому виданню хід засідання,яке пройшло в селі Яноші:

«В нашій асоціації налічується більше 700 громад, яка працює більше шести років і є наслідком реформи децентралізації,де громади об'єднались у Асоціацію для захисту інтересів розвитку громад та місцевого самоврядування. Декілька років тому Берегівська громада теж вступила в нашу організацію ми активно співпрацюємо. Хочеться подякувати вашому краю,що ви стали прихистом, для багатьох жителів та сприяли їх евакуації, що виїжджали з бойових та прифронтових районів.
Ми активно комунікуємо з головою Берегівської ОТГ Золтаном Бабяком, обговорювали плани співпраці змін до Податкового кодексу, адміністрування місцевих податків,туристичного збору, співпраці громад у туристичному та спортивному напрямках. Асоціація є площадкою, для залучення нових людей та ідей наразі у вас знаходиться багато голів громад з різних територій України, які активно співпрацюють з вашим головою. Ваш край насичений національними традиціями, гостинний та безпечний. Хочу також подякувати за великий вклад Берегівської громади в гуманітарній допомозі громадам, які находяться на Сході України".

В числі учасників форуму,були присутні голови громад з Вінницької та Миколаївської областей та інші офіційні особи».
Категорія : Політика


Залишити Коментар