Членам Мукачівського виконкому можуть заборонити в’їзд до ЄС?

березня 14 / 2023

Народному депутату ВР України з Мукачева Віктору Балозі та його сім’ї заборонили в’їзд до Угорщини, а відтак до всього ЄС на п’ять років. Про відповідну заборону в’їзду до ЄС нардепу та його родині угорські ЗМІ повідомили ще у січні 2023 року. Видно не отримавши офіційних пояснень причин Віктор Балога, якого з ЄС депортували зреагував у себе на ФБ тільки в середині лютого та підтвердив такі повідомлення.
Балога звинуватив у забороні Угорщину, назвавши заборону «нагородою від Орбана» та зазначивши, що разом із ним у списку – «патріоти із різних сфер та регіонів, зокрема, представники СБУ, які ведуть справу проти лідера "КМКС" Брензовича».

Схоже, що до списку «друзів» Віктори Балоги може додатися весь Мукачівський виконком, який виконував «розпорядження» не формального лідера команди його сина.

За неофіційною інформацією таке рішення Угорщини може підірвати вплив Віктора Балоги на його прибічників та остаточно «похоронити» його як впливово та не «тонучого» політика.

Враховуючи величезну залежність закарпатців до поїздок в ЄС ніхто не стане більше залишатися в орбіті політика, якому в’їзд туди заборонено, відповідно ризикуючи потрапити разом з ним до того списку.
Категорія : Політика


Залишити Коментар