Встановлення Мукачівським виконкомом найвищих тарифів в Україні на водопостачання та водовідведення викликало небувалий резонанс в місті

лютого 28 / 2023

Хвиля народного обурення захлиснула політичні проекти «Команда Андрія Балоги» та ВО «Батьківщина», які відмовилися підтримати ініціативу більшості депутатів Мукачівської міськради від п’яти фракцій – ПП «Слуга народу», «Рідне Закарпаття», КМКС, «За Майбутнє» та «Європейська солідарність» про скасування на позачерговій сесії рішення виконкому, яким більше ніж у два рази (29 грн до 59 грн за кубометр) збільшено тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення.


Токсичність цього питання змусила міського голову Андрія Балогу винести питання відміни підвищення цін на воду на сесію міськради.

Адже громадськістю було зібрано необхідну кількість голосів під електронною петицією Капітана І.І. , яка повторяла вимогу депутатської більшості про скасування грабіжницьких тарифів на воду.

В таких ситуація потрібно швидко визнавати свою неправоту і рухатись далі, а не вести себе, як вуж на розпеченій пательні, вишукуючи різноманітні зачіпки для того щоб зберегти обличчя.

Тарифна війна проти мукачівців, так чи інакше, обернулася поразкою команди мера, яке б рішення сьогодні не прийняв депутатський корпус.

Повідомляє - Трибуна

Цікаво, що на минулій сесії питання тарифів через саботаж голосування команди Балоги так і не було розглянуто.



Категорія : Політика


Залишити Коментар