На Закарпатті новим керівником обласної прокуратури став Анатолій Ковальчук

січня 04 / 2023

На Закарпатті новим керівником обласної прокуратури став Анатолій Ковальчук
🔷

Заступник Генерального прокурора Ігор Мустеца представив колективу Закарпатської обласної прокуратури нового керівника – Анатолія Ковальчука. До цього він очолював один із відділів Офісу Генерального прокурора.

Ігор Мустеца висловив впевненість у подальшій успішній роботі новопризначеного керівника.

За словами Анатолія Ковальчука, пріоритетними напрями у діяльності на посаді керівника обласної прокуратури для нього є боротьба зі злочинами проти основ національної безпеки, проявами колабораціонізму, із правопорушеннями у земельній, бюджетній та екологічній сферах, а також із явищами корупції, контрабанди тощо.

Довідково: Анатолій Ковальчук працює в органах прокуратури більше 20 років. Обіймав посади, зокрема й керівні, в органах прокуратури Полтавської, Рівненької, Вінницької та Чернівецької областей. До призначення керівником обласної прокуратури був начальником начальник другого відділу управління організації процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання публічного обвинувачення в обласних прокуратурах Департаменту нагляду за додержанням законів НПУ та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю Офісу Генерального прокурора.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
Категорія : Політика


Залишити Коментар